Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Бурдо А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Бурдо А. К. 
Розробка технології екстракту із чорноплідної горобини з використанням НВЧ-випромінювання [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо, М. В. Демченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__47
Попередній перегляд:   Завантажити - 628.31 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Бурдо А. К. 
Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.525 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Бурдо А. К. 
Дослідження процесу кристалізації в технології блочного виморожування води із харчових розчинів [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 59-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.053 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Буйвол С. М. 
Дослідження процесу екстрагування із використанням мікрохвильового поля [Електронний ресурс] / С. М. Буйвол, А. К. Бурдо, В. М. Бандура // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.008 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Бурдо А. К. 
Технологія виробництва екстрактів з рослинної сировини [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо, Л. М. Тележенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 177-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__47
Попередній перегляд:   Завантажити - 110.809 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Буйвол С. М. 
Экстрагирование масел из растительного сырья с использованием микроволнового поля [Електронний ресурс] / С. М. Буйвол, А. К. Бурдо, П. И. Светличный // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 216-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__55
Попередній перегляд:   Завантажити - 854.359 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Бурдо А. К. 
Моделирование процесса кристаллизации в технологии блочного вымораживания воды из пищевых растворов [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 187-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 871.294 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Бурдо А. К. 
Отримання фруктових та овочевих концентратів для забарвлення SPA-напоїв [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо, Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 229.918 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Бурдо А. К. 
Энергоэффективные технологии переработки растительного сырья [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__37
Попередній перегляд:   Завантажити - 329.618 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Бурдо О. Г. 
Дослідження процесів концентрування соків [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, А. К. Бурдо, Р. П. Давар // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 3. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_3_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.89 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Тележенко Л. М. 
Дослідження способів вилучення фітокомпонентів з буряку [Електронний ресурс] / Л. М. Тележенко, А. К. Бурдо, М. М. Чебан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 61-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.07 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Бурдо А. К. 
Дослідження процесів виробництва неенергоємних концентрованих фітоприпаратів [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо, Ю. Альхурі, Е. Ю. Ананійчук, Д. С. Гончаров // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 1. - С. 70-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 278.221 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Бурдо О. Г. 
Массоперенос при экстрагировании из лечебного растительного сырья в электромагнитном поле [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, А. К. Бурдо, Юсеф Альхури, И. В. Сиротюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 1. - С. 59-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 411.856 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського