Пошуковий запит: (<.>A=Бурдо А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Бурдо А. К. Розробка технології екстракту із чорноплідної горобини з використанням НВЧ-випромінювання [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо, М. В. Демченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__47
|
2. |
Бурдо А. К. Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_6
|
3. |
Бурдо А. К. Дослідження процесу кристалізації в технології блочного виморожування води із харчових розчинів [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 59-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_19
|
4. |
Буйвол С. М. Дослідження процесу екстрагування із використанням мікрохвильового поля [Електронний ресурс] / С. М. Буйвол, А. К. Бурдо, В. М. Бандура // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_43
|
5. |
Бурдо А. К. Технологія виробництва екстрактів з рослинної сировини [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо, Л. М. Тележенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 177-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__47
|
6. |
Буйвол С. М. Экстрагирование масел из растительного сырья с использованием микроволнового поля [Електронний ресурс] / С. М. Буйвол, А. К. Бурдо, П. И. Светличный // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 216-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__55
|
7. |
Бурдо А. К. Моделирование процесса кристаллизации в технологии блочного вымораживания воды из пищевых растворов [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 187-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__48
|
8. |
Бурдо А. К. Отримання фруктових та овочевих концентратів для забарвлення SPA-напоїв [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо, Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__13
|
9. |
Бурдо А. К. Энергоэффективные технологии переработки растительного сырья [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__37
|
10. |
Бурдо О. Г. Дослідження процесів концентрування соків [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, А. К. Бурдо, Р. П. Давар // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 3. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_3_16
|
11. |
Тележенко Л. М. Дослідження способів вилучення фітокомпонентів з буряку [Електронний ресурс] / Л. М. Тележенко, А. К. Бурдо, М. М. Чебан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 61-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_12
|
12. |
Бурдо А. К. Дослідження процесів виробництва неенергоємних концентрованих фітоприпаратів [Електронний ресурс] / А. К. Бурдо, Ю. Альхурі, Е. Ю. Ананійчук, Д. С. Гончаров // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 1. - С. 70-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_1_16
|
13. |
Бурдо О. Г. Массоперенос при экстрагировании из лечебного растительного сырья в электромагнитном поле [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, А. К. Бурдо, Юсеф Альхури, И. В. Сиротюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 1. - С. 59-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_1_14
|